Zabilježite svoj interes za HEVI 2020

Zagreb, Hrvatska Sudionici su oslobođeni kotizacije

Prijavom na newsletter pristajete na uvjete od strane HEVI-a.
Uvjete možete preuzeti ovdje.

Drage kolegice i kolege,

S obzirom na epidemiološku situaciju povezanu s COVID-19 pandemijom u Republici Hrvatskoj, kao i na važeću preporuku Ministarstva zdravstva o organizaciji stručnih skupova, organizacijski odbor je odlučio da HEVI 2020 - Multidisciplinarni sastanak endovaskularne medicine, koji se trebao održati 15.-17.10.2020. godine, odgodimo do daljnjeg, odnosno do trenutka kada će epidemiološka situacija i preporuke nadležnih tijela omogućiti održavanje HEVI 2020 uživo.

O novom terminu ćete biti informirani na vrijeme.

Svima želimo da ostanete predani svome poslu i u dobrom zdravlju.

Dr. sc. Dražen Perkov, dr. med.
Predsjednik Organizacijskog odbora HEVI 2020

Pozivno pismo

Drage kolegice i kolege,

Nakon uspješno odrađenog premijernog HEVI 2018 - Multidisciplinarnog sastanka endovaskularne medicine s posebnim ponosom i radošću najavljujem Međunarodni HEVI 2020 pod krilaticom "Let the knowledge flow". Pred nama je uzbudljiv i odgovoran period organiziranja sljedećeg sastanka s ciljem da program bude kvalitetniji i dodatno unaprijeđen.

HEVI 2020 će se održati u Zagrebu, Hrvatska, od četvrtka 15.10.2020. do subote 17.10.2020. godine u novim i većim prostorima konferencijskog centra Hotela Hilton Garden Inn Zagreb.

Program HEVI 2020 će, u odnosu na program HEVI 2018, dijelom doživjeti promjene, ali će i dalje osnovu programa činiti velike tematske jedinice endovaskularnih intervencija zasnovane na "case-based" pristupu (torakalna aorta, supraaortne arterije, abdominalna aorta, zdjelične arterije, periferne arterije i vene).

Kao novost uvodi se tematska jedinica Moždani udar, koja u svijetu predstavlja vrlo važan segment multidisciplinarnog pristupa endovaskularnoj medicini.

Program sastanka velikim dijelom ovisi o Vama, našim suradnicima i predavačima. Ovim putem Vas potičemo da prikupljate tipične, zanimljive, rijetke ili po Vama važne endovaskularne intervencije koje se mogu prikazati u sekcijama koje su zasnovane na prikazima bolesnika i intervencija.

Kako naša nova krilatica kaže "Let the knowledge flow" pristupili smo uvođenju i organiziranju još dvije nove sekcije koje će biti orijentirane na recentne, najvažnije studije i materijale u endovaskularnoj medicini. Njihovi nazivi su "Highlights in Endovascular Interventions" i "New Frontiers in EndoVascular Interventions".

Vrlo uspješan format "Live in the Box" se nastavlja i na HEVI 2020 s većim brojem još zanimljivijih endovaskularnih intervencija koje su snimljene uživo.

Inicijativa HEVI potiče i podržava suradnju sa susjednim zemljama jugoistočne i središnje Europe, stoga će dio programa biti posvećen predstavljaju rada naših prijatelja i susjeda.

Naravno HEVI 2020 je važna prilika za poslovne susrete industrije i profesionalaca u endovaskularnoj medicini. Predstavljanje materijala i poslovni kontakti će biti dodatno olakšani i unaprjeđeni organiziranjem prostora pod nazivom "Endovascular Industry Show".

Na kraju, ali ne manje bitno, HEVI 2020 je prilika za trenutke neformalnog druženja koje će se odvijati u večernjim satima iza službenog programa.

Radujem se što ću Vas sve dočekati u Zagrebu i nadam se da ćete se provesti nezaboravno!

dr. sc. Dražen Perkov, dr. med.
Predsjednik Organizacijskog odbora HEVI 2020