Pozivno pismo

Drage kolegice, kolege, partnerice i partneri,

Nakon uspješno odrađenog premijernog HEVI 2018 - Multidisciplinarnog sastanka endovaskularne medicine nažalost bili smo primorani otkazati organizaciju i održavanje HEVI 2020 zbog pandemije koronavirusa SARS-CoV-2. Pandemija koronavirusa SARS-CoV-2 je dovela do izrazito otežanih okolnosti za pripremu sastanka, a drastično je promjenila mobilnost potencijalnih predavača i slušača. Kako nismo mogli osigurati u pripremi i izvođenju sastanka visoku produkcijsku razinu odlučili smo se na radikalan potez otkazivanja sastanka.

U međuvremenu saživjeli smo se s novim "pandemijskim" navikama i načinima rada te održavanjem skupova uživo u čemu nam je značajno pomoglo cjepivo protiv koronavirusa SARS-CoV-2.

S novim optimizom i velikim zadovoljstvom stoga najavljujemo međunarodni HEVI 2022 koji će se održati u Zagrebu, Hrvatska, od četvrtka 13.10.2022. do subote 15.10.2022. godine u prostorima konferencijskog centra Hotela Hilton Garden Inn Zagreb.

Pred nama je uzbudljiv i odgovoran period organiziranja multidiciplinarnog sastanka HEVI 2022 s ciljem da program bude kvalitetniji i dodatno unaprjeđen.

Osnova programa HEVI 2022 biti će velike tematske jedince endovaskularnih intervencija zasnovane na "case-based" pristupu što uključuje torakalnu aortu, supraaortne arterije, abdominalnu aortu, zdjelične arterije, periferne arterije, vene i plućnu emboliju.

Kao novost, u odnosu na premijerni HEVI 2018, uvodi se tematska jedinica Moždani udar koja u Svijetu predstavlja vrlo važan segment multidisciplinarnog pristupa endovaskularnoj medicini. Dodatno na HEVI 2022 predstavljamo suradnju sa Sekcijom za neuroradiologiju Hrvatskog društva radiologa koja će u sklopu multidisciplinarnog sastanka endovaskularne medicine organizirati Simpozij neurointervencija iz područja Moždanog udara.

Program sastanka velikim dijelom ovisi o Vama, našim suradnicima i predavačima, stoga Vas ovim putem potičemo da prikupljate tipične, zanimljive, rijetke ili po Vama važne endovaskularne intervencije koje se mogu prikazati u sekcijama koje su zasnovane na prikazima bolesnika i intervencija.

U program uvodimo i još dvije nove sekcije koje će biti orijentirane na recentna, najvažnija istraživanja i materijale u endovaskularnoj medicini.

Njihovi nazivi su "Highlights in Endovascular Interventions" i "New Frontiers in EndoVascular Interventions".

Vrlo uspješan format "Live in the Box" se nastavlja i na HEVI 2022 s većim brojem još zanimljivijih endovaskularnih intervencija koje su snimljene uživo.

Predstojeći HEVI 2022 je važna prilika za poslovne susrete industrije i profesionalaca u endovaskularnoj medicini. Predstavljanje materijala i poslovni kontakti će biti dodatno olakšani i unaprjeđeni organiziranjem prostora pod nazivom "Endovascular Industry Show".

Na kraju, ali ne manje bitno, HEVI 2022 je prilika za trenutke neformalnog druženja koje će se odvijati u večernjim satima iza službenog programa u skladu s epidemiološkim mjerema koje budu važeće u Republici Hrvatskoj.

Radujemo se što ćemo Vas sve dočekati u Zagrebu i nadamo se da ćete se provesti nezaboravno!

Upravni odbor HEVI 2022